fredag 10 juni 2011

Student 2011

Tog studenten idag. Fan vad gött det var!! Arbetslös iof... men går inte i skolan mer!

Dagen började på skolan med fotografering. Efter det blev det mingel med skriv i mössan och allmänt tjöt. När detta var gjort så åkte vi till nått lite smått överklass ställe och käka mat. Va nått potat-skinga-pasta-sås grej. Vet inte riktigt vad man ska kalla det!

Senare när vi hade kommit tillbaka till skolan så blev det betygsutdelning med rosor och repetition av studentsången... Förgäves.

För det blev så att när vi skulle springa ut så skulle vi sjunga denna jävla sången och det sluta med att vi inte kunde texten fast vi stod med texten i handen haha!

Det blev ett rätt snabbt möte med pappa, Lisa, Joel, Jessica, Fidde, Lina, Liam, Zack, Suss, Hanna och Emma. Det var kortegen nästan direkt efter. Men fan vad gött att de åkte ca tre timmar även om det bara var ett kort möte!

Kortegen förövrigt va gött lång :O Man blev nästan trött på den i slutet men kul va det! Har tyvärr inga bilder på den.

Vi tänkte göra som så att vi tog med lite grejer hem så att flytten blev klar fortare imorgon. Men Lisa, Jessica och Fidde hade åkt hem i förväg och i deras bil låg ju såklart mina nycklar. SUCK! Så in i lägenheten kom vi inte så vi fick åka hem istället!

Här hemma fick jag världens överraskning. Min älskade Linus hade åkt hit fast han från början inte skulle. Fy fan vad glad jag blev! Puss på dig bubb!

Annars har det varit bra. Övriga släkten har varit här och fick mest pengar men även några snygga snapsglas, presentkort och en matberedare som jag iof ska byta. Har redan en sen innan.

Bjuder på en CP-bild från en hellyckad dag!

1 kommentar: